Usein kysyttyä

Miten tuotteet muodostavat progressiivisen suojan?

Tuotetta suihkutettaessa ihon pinnalle muodostuu läpinäkyvä suojakerros. Jos tuotetta suihkautetaan toisen kerran kolmen minuutin kuluessa, jää toinen kerros ensimmäisen kerroksen päälle ja luo voimakkaamman suojan auringon säteilyltä. Vaikutuksen taustalla on tuotteen ainutlaatuinen kemiallinen koostumus , joka on yhdistetty tasaiseen spray-suihkuun. Tuotteen toimivuutta on testattu Colipa-testeissä ja luvatut suojakertoimet ovat toteutuneet testituloksissa.

Mitä patentteja tuotteilla on?

Toimintamekanismi on patentoitu.

Ovatko tuotteet vedenkestäviä?

Kyllä, lisäksi öljymäisen koostumuksen ansiosta tuotteet eivät välittömästi liukene kosketuksessa veteen. Viranomaiset suosittelevat kuitenkin lisäämään aurinkosuojaa aina uinnin jälkeen (vaikka olisi vedenkestävä).

Sopivatko tuotteet allergisille? 

Tuotteet ovat parabeenittomia, nikkelittömiä ja dermatologisesti testattuja. Be3-aurinkosuojaspray SPF20/30/50 ja Be3 After sun-spraytuotteissa käytetty tuoksu sisältää limoneeniä, joka voi aiheuttaa kosketusallergiaa. Lapsille ja herkkäihoisille tarkoitetussa aurinkosuojassa ei ole käytetty tunnettuja allergeenejä

Voiko tuotetta käyttää märälle iholle?

Parhaimman tehon varmistamiseksi tuotteet kannattaa lisätä kuivalle iholle.

Ovatko tuotteet fotostabiileja?

Kyllä ovat. Tuotteet eivät hajoa auringon valossa.

Minkä ikäisille tuotteet on tarkoitettu?

Alle puolivuotiaat on pidettävä poissa auringosta. Yli puolivuotiaille peittävät vaatteet ovat ensisijainen suojauskeino. Yli puoli vuotta vanhojen vauvojen iholla voi käyttää myös aurinkosuojavoiteita. On hyvä valita erittäin korkea suojakerroin > 50+. Pakkauksesta on löydyttävä merkintä myös voiteen UVA-suojasta.

Miten Be3 Miracle Tan eroaa muista itseruskettavista?

Innovatiivinen vaikuttavien aineiden yhdistelmä takaa tasaisen rusketuksen.

•DHA, joka itsessään on väritön (dihydroksiastoni), on kolme hiiliatomia sisältävä sokeri, jota on käytetty jo yli 30 vuotta itseruskettavien tuotteiden ainesosana

Lisäksi Miracle Tan sisältää uuden teknologian mukanaan tuomia ainesosia:

•WHITE SHIRT-GUARDIAN™ on kahden vaikuttavan aineen sekoitus :

        ACTIVATAN™ välitön ruskettaja, joka tehostaa DHA:n toimintaa ja tuottaa tasaisemman värjäyksen.

        Ravinnosta peräisin oleva väripigmentti (karotenoidit), joka antaa välittömän luonnollisen rusketuksen tahraamatta vaatteita.

Ainutlaatuinen tuotemuoto –spray

Uuden teknologian mukainen suutin mahdollistaa hienojakoisen suihkeen, jolla aine levittyy tasaisesti iholle.

Uusi teknologia mahdollistaa myös sen, ettei se tahraa vaatteita, kun suihkutetaan 20-30 cm päästä.

 

Onko tuotteiden vaikutusta tutkittu?

Kyllä, COLIPA tests, Abich,Clinical and cosmetic testing Center, 2015 – testien mukaan suojakertoimet ovat vielä korkeammat, kuin ilmoitetut.

Onko tuotteissa käytetty fysikaalisia vai kemiallisia suojia?

Tuotteissa on käytetty kemiallisia suojia. Tämä mahdollistaa tuotteiden tasaisen suihkeen, joka on keskeisessä roolissa progressiivisen suojan luomisessa.

Miten usein tuotteita tulee lisätä?

Uusi kerros aurinkosuojaa on hyvä levittää korkeintaan kahden tunnin välein ja uinnin tai voimakkaan hikoilun jälkeen.

Minkälaiset suojakertoimet lasten tuotteilla on ollut testeissä?

Colipa-testeissä kahdella kerroksella muodostui SPF 80-suoja ja kolmella kerroksella SPF 100-suoja.

Miten itseruskettava tuote toimii?

Turvallinen itserusketus perustuu kemialliseen reaktioon, jossa tuotteen ainesosat reagoivat ihon vapaiden aminohappojen kanssa niin, että syntyy ruskeita yhdisteitä. Nämä kiinnittyvät ihon proteiineihin (keratiini), sarveiskerroksessa ja värjäävät ne.

Onko jotain käyttäjäryhmiä, jotka eivät voi käyttää tuotetta?

Tuotteilla ei ole erityisiä käyttäjäryhmiä, jotka eivät voi käyttää tuotetta. Erityisen herkkäihoisille suositellaan vahvempaa 50 /50+/50 ++ (sinistä) aurinkosprayta. Erittäin pahan iho-ongelman kanssa on syytä keskustella lääkärin kanssa aurinkosuojasta.

Voiko aurinkosuojasprayta käyttää kasvoille?

Kyllä voi.  On kuitenkin varottava tuotteen joutumista silmiin. Voi myös suihkuttaa tuotetta ensin kämmenille ja sitten lisätä kasvoille.