Yritys

Uudenlainen aurinkotuotesarja Italiasta

Beauty evolution

Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan jakeluun ja markkinointiin erikoistunut yritys, jonka toiminnasta 90 % suuntautuu ulkomaille (Eurooppa, Aasia, USA). Yhtiön toiminnan peruspilareita ovat tutkimus, laatu ja innovaatio, joiden avulla se ennakoi markkinoiden trendejä – Made in Italy!

Cosmetics & Beauty Srl on osa yhtiötä nimeltä Quadra Group Srl, jolla on yli 20 vuoden kokemus kosmetiikasta ja ihonhoidosta.

Yhtiön pääkonttori, jossa tapahtuu kaikki tutkimustyö ja tuotanto, sijaitsee Bassano del Grappassa lähellä Venetsiaa. Siellä kehitetään ammattilaisten johdolla laadukkaita tuotteita yrityksen tietotaidon ja tulevaisuuteen suuntautuvan toimintatavan pohjalta.

Be3 Konsepti

The future that wasn´t there

table

PROGRESSIVE SPF™ – 3 in 1 PATENTTI

Be3 on uusi brändi, joka mullistaa kauneusalan ja tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen kokemuksen. Se on innovatiivinen, monipuolinen ja laadukas. Sen jokainen tuote on kolminkertaisesti upea. Innovatiivisen ja monitoiminnallisen tekniikan ansiosta jokainen tuote täyttää kolme tärkeintä kauneudelle asetettua vaatimusta.

Jokainen tuote on turvallinen ja dermatologisesti testattu eikä sisällä nikkeliä tai parabeeneja.

Be3 tuo tulevaisuuden ulottuvillesi. Tule ja koe Be3. Nyt.

lataa esite